Vuur: single en 5-weg

Als zeer speciaal effect hebben wij meerdere vuurprojectoren ook wel vuurjets of vuurmachines in ons assortiment: zowel enkel als 5-voudig ( Color comet flame ). Deze worden veilig bestuurd door middel van DMX met safety kanalen. Dit effect is zeer mooi in combinatie met bijvoorbeeld rook en/of laser. Het is een effect waar uw publiek versteld van zal staan. Het is niet alleen een schouwspel voor het oog maar een totaalbeleving.

Bij de single G-Flame van Galaxis kunnen de vlammen zowel als vlam of als vuurbal afgeschoten worden, of in combinatie en zelfs sequentieel gestuurd worden. De reactietijd is zo snel dat ze op muziek gesynchroniseerd kunnen worden. In ons assortiment  hebben wij het type dat zowel gebruik kan maken van losse cans met vloeistof (Aerosols) als ook gasflessen. Door middel van een instelbaar reduceerventiel is de vlamhoogte in te stellen. Dit maakt het een veilige vlammenprojector voor zowel binnen als buiten. Ze zijn gebouwd volgens strenge Europese regelgeving en de medewerkers van SEV Events hebben eerst een veiligheidstraining gedaan alvorens ermee te mogen werken.

BIG FLAME, ook deze zitten bij ons in het assortiment. Waar de meeste vuur machines ophouden bij zo'n 3 meter, gaan wij door tot 8 meter. Een ware sensatie, een combinatie van voelen zien, echt beleven. Ook deze machines voldoen aan de strenge veiligheidseisen volgens de EUROPESE normen.

De 5-weg flamer (CCF machine) of ook wel Comet Flame is een ware sensatie:
Met 5 spuitmonden per unit kan een spectaculair vuurschouwspel gecreëerd worden. De vlammen kunnen elkaar verbluffend snel opvolgen. Per unit staan de 5 spuitmonden in een waaier vorm. Voor deze units is vuur verkrijgbaar in verschillende kleuren: natuur (gelig), en rood. De vlamhoogte van de vuurmachine is ongeveer 6 meter.
Uiteraard voldoet ook de Cometflame aan de strengste veiligheidseisen. Volgens vele deskundigen is dit de snelste en veiligste vuurmachine die er op dit moment verkrijgbaar is. Deze machine wordt ook uitgebracht onder de naam Flamaniac van MagicFX.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Description DescriptionDescription

 

SEV EVENTS

Description

Description

Pangolin

MDG Fog Generators

Coherent

SEV Nieuws

Januari 2017 Laser uitbreiding.
Om aan de groeiende vraag van grote projecten met laser(projectie) te kunnen blijven beantwoorden, heeft Sev-Events geïnvesteerd in 6 grote OPSL lasers. Dit brengt het aantal beschikbare nu op 7x >8 watt green opsl lasers.

December 2016
Wederom een fantastisch jaar. Veel mooie projecten waarvan een aantal helaas niet vermeld mogen worden. Op naar 2017 met een aantal grote veranderingen. We bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen.

We kijken terug op een mooi en geslaagd jaar. We willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen op wederom een goede samenwerking in 2016. De voorbereidingen voor de komende opdrachten zijn in volle gang terwijl de eerste opdrachten alweer uitgevoerd zijn.

December 2015
4 Stadiumshots in Ahoy bij de show van Jeff Mills.

November 2015
Openingsshow met 4 vuurmachines bij Vitesse-NEC in het Gelredome Arnhem

Oktober 2015
Met de groeiende vraag naar lasershows voor kleinere aangelegenheden maar toch op professioneel niveau, heeft SEV-Events geïnvesteerd in 6x  3,2watt Cittadini RGB lasers.

Februari 2015
Ook valdoek systeem elementen maken nu deel uit van het assortiment van SEV-Events ( Power Drop ).

Powerdrops SEV-Events

November 2014
Wederom heeft SEV-EVENTS geïnvesteerd in nieuwe apparatuur voor de special effect markt. Shotbase. 4-voudige lanceerunits voor zowel 40 als 80 cm confetti en/of streamers buizen, met direct DMX en een safetykanaal.

Confetti Shotbase SEV-Events

November 2014
Het assortiment van SEV-EVENTS is weer verder uitgebreid. Deze keer met Dominators. 5-voudige CO2 jets, welke zowel individueel als gelijktijdig geactiveerd kunnen worden. Een zeer spectaculair effect.

CO2 Dominator

Gezien het toenemende aantal festivals en de daarmee groeiende vraag naar CO2 jets heeft SEV-Events het aantal van 10 naar 22 jets verhoogd. De jets zijn nu allemaal met snelkoppeling, wat de nieuwe standaard wordt.

CO2 jets at Laundry Day 2014, Belgium SEV-Events

Gedurende de zomerperiode zijn er tal van evenementen en festivals geweest waar SEV-Events deel uitmaakte van de shows met vuur, lasers confetti CO2 en andere effecten.

Maart 2014

Samsung presenteerde de nieuwe Galaxy S5 met een laserpresentatie tijdens de Net5 Electric Run in Amsterdam.
Samsung Galaxy S5 Electric Run

Februari 2014

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: MagicFX Confetti gun.
Confetti Gun

Een geweldig on-stage effect in de vorm van een gun. Deze kan 3 voorgevulde buizen afschieten op basis van een ingebouwde accu. Ook kan de dj/danseres/mc alvast teasen met de ingebouwde aan en uit te schakelen rode laserstraal.

 

 

Volg ons op LinkedIn