Home Special effects CO2 jets & Guns
CO2 jets & Guns

Een steeds meer gebruikt effect op feesten, openingen, tentoonstellingen enzovoorts, is het imposante verschijnsel van CO2. Een of meerdere CO2 JETS of Dominators (5-voudige CO2 Unit) worden aangesloten op CO2 flessen. Op het moment dat u wenst spuiten deze CO2jets in mum van tijd een enorme hoeveelheid ijskoude, hagelwitte, volle damp. Mocht u dit nog niet voldoende vinden, staan er ook POWER co2 jets in ons magazijn.

Met grote kracht en snelheid overweldigt dit uw publiek. U zult versteld staan van de impact wat dit effect teweeg brengt. Zo snel als het komt, is het ook weer in het niets verdwenen. We praten dan echt over enkele seconden. Het effect wordt extra kracht bijgezet door het harde, sissende geluid waarmee de damp de zaal in spuit.

Om een extra effect aan bijvoorbeeld een dansact te geven, wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van CO2 guns. Wij hebben diverse types CO2guns, co2 revolvers en ook zeer bijzondere CO2 moving heads. in ons assortiment. Uniek aan onze co2guns en co2revolvers is dat een aantal is uitgevoerd met regelbare output. Ook hebben we 'backpacks' om kleine CO2 cilinders aan te monteren. Deze kunnen als 'rugzak' door een persoon meegenomen worden tijdens een optreden.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Description CO2 jets SEV-Events 22 stuks Description

CO2 Dominator Description CO2 Jets SEV-Events laundry day

 

SEV EVENTS

Description

Description

Pangolin

MDG Fog Generators

Coherent

SEV Nieuws

Januari 2017 Laser uitbreiding.
Om aan de groeiende vraag van grote projecten met laser(projectie) te kunnen blijven beantwoorden, heeft Sev-Events geïnvesteerd in 6 grote OPSL lasers. Dit brengt het aantal beschikbare nu op 7x >8 watt green opsl lasers.

December 2016
Wederom een fantastisch jaar. Veel mooie projecten waarvan een aantal helaas niet vermeld mogen worden. Op naar 2017 met een aantal grote veranderingen. We bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen.

We kijken terug op een mooi en geslaagd jaar. We willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen op wederom een goede samenwerking in 2016. De voorbereidingen voor de komende opdrachten zijn in volle gang terwijl de eerste opdrachten alweer uitgevoerd zijn.

December 2015
4 Stadiumshots in Ahoy bij de show van Jeff Mills.

November 2015
Openingsshow met 4 vuurmachines bij Vitesse-NEC in het Gelredome Arnhem

Oktober 2015
Met de groeiende vraag naar lasershows voor kleinere aangelegenheden maar toch op professioneel niveau, heeft SEV-Events geïnvesteerd in 6x  3,2watt Cittadini RGB lasers.

Februari 2015
Ook valdoek systeem elementen maken nu deel uit van het assortiment van SEV-Events ( Power Drop ).

Powerdrops SEV-Events

November 2014
Wederom heeft SEV-EVENTS geïnvesteerd in nieuwe apparatuur voor de special effect markt. Shotbase. 4-voudige lanceerunits voor zowel 40 als 80 cm confetti en/of streamers buizen, met direct DMX en een safetykanaal.

Confetti Shotbase SEV-Events

November 2014
Het assortiment van SEV-EVENTS is weer verder uitgebreid. Deze keer met Dominators. 5-voudige CO2 jets, welke zowel individueel als gelijktijdig geactiveerd kunnen worden. Een zeer spectaculair effect.

CO2 Dominator

Gezien het toenemende aantal festivals en de daarmee groeiende vraag naar CO2 jets heeft SEV-Events het aantal van 10 naar 22 jets verhoogd. De jets zijn nu allemaal met snelkoppeling, wat de nieuwe standaard wordt.

CO2 jets at Laundry Day 2014, Belgium SEV-Events

Gedurende de zomerperiode zijn er tal van evenementen en festivals geweest waar SEV-Events deel uitmaakte van de shows met vuur, lasers confetti CO2 en andere effecten.

Maart 2014

Samsung presenteerde de nieuwe Galaxy S5 met een laserpresentatie tijdens de Net5 Electric Run in Amsterdam.
Samsung Galaxy S5 Electric Run

Februari 2014

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: MagicFX Confetti gun.
Confetti Gun

Een geweldig on-stage effect in de vorm van een gun. Deze kan 3 voorgevulde buizen afschieten op basis van een ingebouwde accu. Ook kan de dj/danseres/mc alvast teasen met de ingebouwde aan en uit te schakelen rode laserstraal.

 

 

Volg ons op LinkedIn